diumenge, 27 de novembre del 2011





Ara feia temps que no tocava la bicicleta de muntanya. He estat fent molta carretera amb la nova Scott, substituta de la BH Iseran i culpable de la meva nova addicció a l'asfalt.
Feia ja dies tenia mono de rodar amb rodes gruixudes per corriols i pistes.
Descarrego una ruta d'internet per introduirla al GPS , Torelló-Tona-Torelló, ruta molt rodadora i recomanable en temps una mica mes sec, ja que avui el fang, la boira, i el fred l'han fet bastant mes dura del que en condicions mes seques deu ser, en total surten 72 quilòmetres que et fan vorejar la plana de Vic tot passant per Torelló,Sant Martí Sescorts, Roda de Ter, Folgueroles, Vic, Seva, Tona, Santa Sicília, Sant Hipòlit, Masies de Voltregà, i Torelló. Descobrint indrets magnífics que fins ara desconeixia, i dels que ara puc gaudir sense por a perdrem (cosa bastant habitual) gracies al gps. Això si... he arribat a casa pels pels!, bastant trinxat, els peus glaçats, i amb rampes a les cames els últims 8 quilòmetres, però content i amb la sensació que obro una nova etapa de vivences i aventures gracies a aquesta nova joguina, el meu nou company de ruta... el GPS.

1 comentari:

Mandie ha dit...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com