dilluns, 2 de gener del 2012

FELIÇ 2012!!
Amb la arribada del any nou tanquem una temporada i en comencem un altre de nova. Es inevitable fer un repàs mental del que ha donat de si l'any ciclisticament parlant. Ara mateix tot son bons records, de ben segur que també he passat estones magres sobre la bicicleta aquest any. Però aquest esport te el poder de transformar en un parell de dies les estones dolentes en moments especials, caigudes, pujades impossibles sense fi, lesions, averies i petits sustos. Ara, quan hi penso, en contes de posar-me les mans al cap s'hem posa un somriure de orella a orella i esbufego per el nas tot pensant que estem ben sonats!

Aquest any ha estat bastant bo, tot i que la crisis econòmica de cavall que estem passant ha intentat boicotejar i minvar les meves ganes de sortir a fer el que mes m'agrada, passar una bona estona pedalant, ja sigui carretera o muntanya, sol o acompanyat dels meus amics.
Ara ja nomes hem queda desitjar una cosa a tots- totes els que de tant en tant trèieu el cap i llegiu el meu bloc FELIÇ ANY 2012!!

1 comentari:

cajuanuix ha dit...

Salut i km !!! ( ben aviat també per asfalt..).
Bon any!!