dimecres, 26 de maig del 2010

Fent resum...


Aquestes dues ultimes setmanes bàsicament ens hem dedicat a resseguir camins i corriols ja explorats (fotos a la galeria), la setmana del quinze sortint amb en Toni, veí de caravanes i a partir d'ara el nostre nou deixeble. La tramuntana molt forta ens fa del tot impossible pedalar per la ruta planejada i decidim baixar direcció Roses per evitar el fort vent, fent un total de trenta-vuit quilòmetres.

El dia vint-i-dos sortim del Masnou en Juanca i Jo, amb ganes de anar per feina enfilem direcció Cadaqués. Arribem sobre Cadaqués i girem cua cap el càmping per el camí de ronda que voreja la costa, amb un total de,, si no recordo malament cinquanta-quatre quilòmetres a un frenètic promig de 16km por hora per corriols tècnics i pistes..

I per acabar el Dilluns tornem a sortir amb en Toni (ja el tenim ben enganxat!) decidim fer la ruta anul·lada el dia de la tramuntana, pugem fins el pla de la gata i baixem per un divertit i tècnic corriol on en Toni pren per primer cop contacte amb una trialera de tècnica considerable, sortint-se'n prou be per cert. Acabem la jornada satisfets i amb un total de trenta-vuit quilòmetres sumant un total de sent trenta quilòmetres en tres dies.